Boerneporten.dk
Børnelinks for børn i alle aldre.

FORENINGEN DADMAN

Fædre og børn

Af: Dennis Johansen (ekstern skribent - ikke tilknyttet boerneporten.dk)

Januar 2005.

I spørgsmålet om samvær mellem fædre og børn er Danmark håbløst bagud. Ikke bare håbløst men VIRKELIG HÅBLØST!!!

Det ser sort ud, rigtigt sort ud for de fædre og deres børn der har brug for en bedre retssikkerhed som den sidste livline, altså de fædre med de værste mødre og de værste sagsbehandlere hvor det eneste håb er en lovgivning der giver dem et minimum af rettigheder, for at kunne få samvær med vores børn.

Skal vi sidde og kigge på at børn og fædre dagligt bliver knust i det nuværende retssystem, i de til stadighed diskriminerende og regelfortolkende myndigheder? Hvornår slutter festen!?

Vi må man da gøre noget eller er der særinteresser der vejer tungere end menneskerettigheder?

Jeg tror de magthavende på børneområdet virkelig tror at der kommer noget godt ud af at undertrykke mennesker? De ved tilsyneladende ikke at alle regninger skal betales en dag? Mangler de fuldstændig evnen til at se den store sammenhæng? Er de fuldstændig blottet for empati?

At visse mødre hader deres X´er mere end de elsker deres børn er et samfundsproblem der rammer alle. Her er det netop vi har brug for en lovgivning der sørger for at de ikke får frit afløb for deres had. Så det er i høj grad også fædrenes problem.

Sammen med et par andre sejlivede mænd med ben i næsen og hår mellem tænderne har vi gjort os klar til at tage kampen op og bryde tabuet mod et mandefjendst dansk samfund. Vi har gjort ord til handling og langt om længe taget et reelt initiativ.

Vi har ladet os inspirere fra England hvor en far klædte sig ud som Batman, sneg sig ind på Buckingham Palace og fik verdensomspændende medieomtale omkring mænds rettigheder i forhold til deres børn - han blev senere frifundet og fik iøvrigt fastsat mere samvær med sine børn.

Se mere på www.dadman.dk

—> Hovedsiden

—> For Børn

—> Barnlige Voksne

—> Gode Forældre

—> Kontakt os
Eksterne Skribenter:

—> God musik

—> Dadman

—> Autistbørn

—> Name It 25 år

SPONSORLINKS
[
   Flyrejser  |   Flybilletter  |   Sommerhusudlejning  |   Billige rejser  |   Miniferie  |   Weekendrejser]
[   Discount Flybilletter  |   Flyg  |   Ferielejligheder Spanien   |   Skirejser  ]
© Copyright 2004.